Back

Artists In Residence

NL

Dit jaar gaan we van start met ons nieuwe project “What If…”

“What If…” is een uniek residentieproject dat een diverse groep getalenteerde jonge kunstenaars samenbrengt. We bieden een ondersteunend platform aan waar ingezet wordt op het verder verdiepen en ondersteunen van de artistieke praktijk, het verleggen van grenzen en herdefiniĆ«ren van mogelijkheden.

Elke resident krijgt een individueel moment waar we de mogelijkheid bieden om hun proces af te toetsen aan onze unieke ruimte. Verder ondersteunen we graag hun onderzoek door het aanbieden van masterclasses, lezingen, studio visits en persoonlijk begeleidende gesprekken. Hierna ronden we ons schitterend project af met een Book launch.

Volg ons “What If…” project via Instagram en onze website voor updates.
Vergeet niet je in te schrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

 

EN

This year, we are launching our new project “What If…”

“What If…” is a unique residency project that brings together a diverse group of talented young artists.
We provide a supportive platform focused on deepening and nurturing artistic practice, pushing boundaries, and redefining possibilities.

Each resident is granted an individual moment where they have the opportunity to align their process with our distinctive space. Furthermore, we support their research by offering masterclasses, lectures, studio visits, and personalized guiding conversations. Following this, we conclude our lovely project with a Book Launch.

Follow our “What If…” project on Instagram and our website for updates.
Don’t forget to subscribe to our newsletter to stay informed!