Back

Meet Celion Otti

 

NL

Dit jaar maakt Celion deel uit van ons WHAT IF… project, niet als resident maar wel als fotograaf. Bij elk evenement tracht ze de gebeurtenis weer te geven, steeds via een afgeleide van haar eigen beeldtaal. Deze samenwerking vormt een boeiende wisselwerking tussen het verkennen van haar eigen praktijk/identiteit en die van de residenten. Deze intieme gelegenheid vormt daarmee tevens de basis voor haar onderzoek en beelden.

@celion.otti
@atelier.celion

EN

This year, Celion is part of our WHAT IF… project, not as a resident but as a photographer. For each event, she strives to capture the essence, always through a variation of her own visual language. This collaboration forms an intriguing interplay between exploring her own practice/identity and that of the residents. This intimate occasion also serves as the foundation for her research and imagery.

@celion.otti
@atelier.celion