Back

Odela de Lo – The Letter Space Department

NL

Na bijna twee maanden in het kader van deze residentie aan de kust te hebben verbleven, presenteerde de Letter Space Department enkele études die gemaakt zijn in relatie tot Oostende, writing, waving and sounding; vooral van de letter O.
De presentatie evolueerde gedurende de dag, na zonsondergang, met de toevoeging van nieuwe elementen. Tegelijkertijd werd het publiek betrokken bij een performance door Enid Stassyns waarbij elk uur één specifiek werk werd geactiveerd.

Dit is een compilatie/review van de eendaagse presentatie van Odela de lO door de ogen van fotograaf Celion Otti.

EN

After residing almost two months at the seaside The Letter Space Department presented some études made in relation to Oostende, writing, waving and sounding; especially of the letter O.
The daytime presentation morphed into a nighttime presentation after the setting of the sun and the addition of new elements. And all this was accompanied by a performance by Enid Stassyns activating one particular work every hour.

This is a compilation/review of the one-day presentation of Odela de lO through the eyes of photographer Celion Otti.

Intervention by Enid Stassyns